Sök
Wagen 0
0,00 €

Om oss

Ameg Motorparts

Oavsett om det gäller tvättmaskiner eller elverktyg är kolborstar oumbärliga som integrerade delar. De kopplar in kollektorerna eller glidremsarna på de roterande motordelarna elektriskt. Vanligtvis tillverkad av grafit, används våra kolborstar i olika enheter.

Vanligtvis tillverkad av grafit, används våra kolborstar i olika enheter. Tvättmaskiner, generatorer eller förrätter är otänkbara utan kolborstar. Även hushållsapparater, såsom dammsugare, hårtorkar och elektriska rakapparater samt elverktyg är utrustade med kolborstar.

Även hushållsapparater, såsom dammsugare, hårtorkar och elektriska rakapparater samt elverktyg är utrustade med kolborstar. I vår Online-Shop erbjuder vi lämpliga kolborstar för elverktyg från kända tillverkare, till exempel Bosch, AEG, Metabo, Black & Decker eller Makita i en kvalitet som motsvarar de ursprungliga delarna till rimliga priser. Också produkter från företagen Hilti, Dewalt eller Hitachi är tillgängliga från oss.

Också produkter från företagen Hilti, Dewalt eller Hitachi är tillgängliga från oss. Eftersom vi erbjuder penslar i de flesta olika modifieringar i vårt sortiment kan du vara säker på att hitta lämpliga kolborstar för din applikation bland våra produkter.

Eftersom vi erbjuder penslar i de flesta olika modifieringar i vårt sortiment kan du vara säker på att hitta lämpliga kolborstar för din applikation bland våra produkter. Som certifierad butik är vår första prioritet. På grund av vår internetförsegling får du garanti för att köpa säkra kolborstar från oss.

På grund av vår internetförsegling får du garanti för att köpa säkra kolborstar från oss. Inloggning till vår butik är inte nödvändig, men är en fördel. Om du loggar in hos oss kan du beställa snabbare, du kommer alltid att få veta din beställningsstatus och kommer alltid att ha en översikt över dina så långt beställda order. I vår online-butik finns det inga minsta beställningskvantiteter och vi levererar till både återförsäljare och privata kunder.

I vår online-butik finns det inga minsta beställningskvantiteter och vi levererar till både återförsäljare och privata kunder. Vi erbjuder kompetens under många år och professionellt stöd. Kontakta oss med tillförlitlighet om du har några frågor angående våra kolborstar. Teamet på Gomes kolburstar ser fram emot att få ett samtal från dig.